عنوان خبر :  آیین تکریم و معارفه سرپرست مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

آیین تکریم از مهندس علی سپهری‌فر و معارفه مهندس علی قدمنان به سمت سرپرست مدیریت تربیت بدنی با حضور سرپرست معاونت دانشجویی و جمعی از کارکنان حوزه معاونت دانشجویی، سه‌شنبه، بیست‌وهشتم فروردین ماه برگزار شد.

در این مراسم دکتر حسینعلی‌زاده، ضمن تقدیر از فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در دوران مدیریت مهندس سپهری‌فر، برای مهندس قدمنان در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد.

سپس مهندس سپهری‌فر با قدردانی از تلاش همه همکاران در مجموعه معاونت دانشجویی به‌ویژه کارکنان اداره تربیت بدنی دانشگاه، به ارائه گزارش مختصری از مجموعه اقدامات انجام گرفته در دوره مدیریتی خود پرداخت.

مهندس قدمنان نیز ضمن تشکر از اعتماد ریاست محترم دانشگاه و سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه به ارایه چشم‌انداز و برنامه‌های پیش‌روی واحد تربیت‌بدنی دانشگاه پرداخت.

در پایان حکم سرپرست مدیریت تربیت بدنی به مهندس قدمنان اعطا و با اهدا لوح و هدایایی از زحمات مهندس سپهری‌فر تقدیر به عمل آمد.

تاریخ ارسال خبر :   28 فروردین 1403 - 23:11    |     تعداد بازدید :   299
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- تکریم و معارفه- سرپرست مدیریت تربیت بدنی